Software en apps

Wil je (even) geen gokwebsites kunnen openen op je computer? Dan kun je een filter downloaden, die de websites blokkeert. Of speciale software op je computer zetten. Er bestaan ook apps die gokproblemen kunnen voorkomen. Lees meer over de diverse oplossingen.

Oplossingen voor Google Chrome

 • Wil je bepaalde gokwebsites blokkeren in Google Chrome?
  Installeer dan de app Site Block
 • Wil je de tijd beter in de gaten kunnen houden?
  Installeer dan de gratis app Stay Focused

Oplossingen voor Mozilla

Wil je bepaalde gokwebsites blokkeren in Mozilla?
Dan heb je de gratis plug-in Block Site nodig.

Oplossingen voor alle browsers

Met deze filters blokkeer je gokwebsites voor een bepaalde periode. Welke browser je ook gebruikt.

Oplossing voor altijd

Met dit programma blokkeer je gokwebsites voor altijd: GamBlock.
Dit is handig als je echt geen controle meer hebt over het gokken. De websites die je met GamBlock blokkeert, kun je niet meer openen.

Apps

Er bestaan ook verschillende apps die je kunnen helpen om gokproblemen te voorkomen:

 • De E-ASSYST app
  De E-ASSYST app is ontwikkeld om gokproblemen te voorkomen. Via de app maak je afspraken over je speelgedrag, maximale speeltijden en geldbedragen. Ook kan je toestemming geven om mensen in je omgeving te benaderen in het geval dat de aangegeven maxima overschreden worden. Een time-out om een periode niet te gokken is ook instelbaar. Meer informatie over deze app kun je hier vinden.
 • Bet.ter app
  Bet.ter is een handige tool die verantwoord spelen moet stimuleren. De app richt zich op recreatieve spelers en zorgt ervoor dat je altijd inzicht hebt in je eigen speelresultaten. Je kunt vooraf speelbudgetten instellen en je krijgt een melding als deze budgetten worden overschreden. Je kunt data van meerdere speelaccounts invoeren en alleen jijzelf kan deze informatie zien. Meer informatie over deze app kun je hier vinden.