page.php
. . . Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

Verslavingskunde Nederland heeft bijgedragen aan het ontwikkelen van deze website. Verslavingskunde Nederland is een netwerk waarin instellingen voor verslavingszorg, cliëntenvertegenwoordigers, kenniscentra en brancheorganisatie GGZ Nederland samenwerken. We werken samen om een grotere groep mensen met een verslaving te bereiken, het stigma rondom verslaving te doorbreken en de kwaliteit van herstelondersteunende zorg verder te verbeteren.

Wie maken deel uit van Verslavingskunde Nederland?

Algemeen
De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Het Trimbos-instituut en Verslavingskunde Nederland (Resultaten Scoren) zijn echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Geen medisch advies
Deze website geeft geen medische adviezen. Het Trimbos-instituut en Verslavingskunde Nederland (Resultaten Scoren) kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site, of het zonder doktersadvies wijzigen, stoppen of aanpassen van een behandeling. Informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts.

Externe links
Deze website bevat links naar websites die door andere partijen worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. De organisaties achter Gokkeninfo hebben geen zeggenschap over deze websites en zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Kwaliteit inhoudelijke informatie
De informatie op deze website wordt met grote zorgvuldigheid samengesteld. Deskundigen op dit onderwerp zorgen voor de kwaliteit van de inhoudelijke informatie.

Advies en bouw
Deze website is ontwikkeld met hulp van IT-bedrijf Resourcing Pro’s

Copyrights
Alle teksten op deze website zijn vrijelijk te gebruiken, mits voorzien van juiste bronvermelding. Bron: www.gokkeninfo.nl.

Voor foto’s die op deze site getoond worden gelden de gangbare auteursrechten. Maaike Wijnands van oeHoe heeft de Gokkeninfo-iconen ontworpen. Ivar Pel van Ivar Pel Fotografie heeft gokkeninfo voorzien van foto’s. Stan Heerkens heeft Gokkeninfo voorzien van enkele conceptuele beelden. De infographics, flyers en posters zijn ontwikkeld door Cindy Kouwenoord van Soepel Design & Concept.

Vergroot lettertype
Scroll naar top