page.php
. . . Over deze website

Over deze website

Algemeen
De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Het Trimbos-instituut en Verslavingskunde Nederland (Resultaten Scoren) zijn echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Geen medisch advies
Deze website geeft geen medische adviezen. Het Trimbos-instituut en Resultaten Scoren kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site, of het zonder doktersadvies wijzigen, stoppen of aanpassen van een behandeling. Informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts.

Externe links
Deze website bevat links naar websites die door andere partijen dan het Trimbos-instituut en Resultaten Scoren worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. De organisaties hebben geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Kwaliteitsborging inhoudelijke informatie
De informatie op deze website wordt met grote zorgvuldigheid samengesteld. De kwaliteit van de inhoudelijke informatie over gokken wordt geborgd door inhoudsdeskundigen.

Advies en bouw
Deze site is ontwikkeld in samenwerking met Resourcing-Pros.

Copyrights
Alle teksten op deze website zijn vrijelijk te gebruiken, mits voorzien van bronvermelding. Voor foto’s die op deze site getoond worden gelden de gangbare auteursrechten.
De infographics zijn van Cindy Kouwenoord van Soepel Design & Concept.

Vergroot lettertype
Scroll naar top