single.php
. . . kansspelaanbieders Preventietrainingen voor aanbieders

 

Preventietrainingen voor aanbieders

Medewerkers van casino’s en speelhallen kunnen via trainingen leren om onmatig speelgedrag herkennen en daarmee gokverslaving voorkomen.

GGZ Nederland en VAN Kansspelen hebben de kwaliteitseisen voor trainingen voor personeel van speelhallen geactualiseerd in december 2017.

Dit soort trainingen worden zowel door publieke instellingen voor verslavingszorg als door commerciële organisaties gegeven.

De volgende aanbieders van preventietrainingen zijn bekend in Nederland:

 • Assissa (020 689 59 89)

  Assissa Consultancy Europe is al jarenlang een begrip als het gaat om het verzorgen van trainingen voor de kansspelindustrie. Het draait hierbij om kernbegrippen als kansspelproblematiek en basisgespreksvaardigheden maar ook klantgerichthandelen en conflicthantering en de vervolgtraining kansspelproblematiek. Ook verzorgen wij trainingen omgaan met agressie, overvalpreventie en diversiteitsmanagement.

 • Brijder Verslavingszorg (088 358 2020 2000)

  Brijder is een instelling voor verslavingszorg. Brijder is er voor iedereen met een verslavingsprobleem. Heeft u een lichte of een ernstige verslaving? Onze behandeling stemmen we af op wat u wilt en kunt. En natuurlijk op uw omgeving. U staat er niet alleen voor. Brijder is dé specialist. Brijder Verslavingszorg is onderdeel van Parnassia Groep.

 • Croan Consult (040 3685068), in samenwerking met GGZ Momentum en Centrum voor Verantwoord Spelen

  Croan Consult is een bureau gericht op groei en ontwikkeling van professionals, organisaties en bedrijven. Onze dienstverlening omvat training, coaching en projectbegeleiding. Onze diensten komen tot stand in samenspel met de opdrachtgever. Een aanbod gericht op de praktijk, uitgevoerd door ervaren en inspirerende trainers, coaches en projectbegeleiders uit de praktijk. Croan Consult maakt het rendement van haar diensten inzichtelijk voor de opdrachtgevers.

 • Mondriaan Verslavingspreventie (088 506 72 00)

  Mondriaan is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Zuid-Limburg. Jaarlijks bieden wij zorg aan mensen (volwassenen en kinderen) met psychische of psychiatrische klachten en verslavingsproblematiek zoals bijvoorbeeld gokken. De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg.

Vergroot lettertype
Scroll naar top