single.php
. . . hulp Hulp via internet

 

Hulp via internet

Ervaar jij de eerste problemen als gevolg van je gokken? Dan is het tijd dat je jouw gedrag gaat veranderen. Zelfhulp is een van de vormen van hulp die hierbij kunnen helpen. Wij hebben een overzicht gemaakt van online programma’s die anoniem zijn en online programma’s waar je contact heb met een hulpverlener. Heb je al verregaande problemen door het gokken? Dan ben je mogelijk verslaafd. Bekijk dan hier welke vorm van hulp het beste bij je past.

 • Jellinek Online Zelfhulp Gokken
  Met de Online Zelfhulp Gokken van Jellinek kan je gratis, anoniem en zelfstandig je gokken onder controle krijgen. Welke voor- en nadelen ervaar jij en welke stappen kan je ondernemen om je gokken onder controle te krijgen? Als je behoefte hebt aan contact met een hulpverlener dan kan je Jellinek hiervoor benaderen.
 • Gokkendebaas
  Er zijn twee online behandelingen:
  Gokkendebaas.nl – intensief en Gokkendebaas.nl – kort.
  Deze behandeling wordt uitgevoerd door hulpverleners.
 • Ask-Terwille.nl
  Ask-Terwille heeft ook een behandeling volledige online behandeling tot je beschikking, ook hier heb je contact met een hulpverlener. Deze hulp is online en ook op locatie met een hulpverlener.
 • Novadic-kentron.nl
  Je werkt achter je computer, waar en wanneer je wilt, aan de opdrachten die deel uitmaken van je behandeling. Via berichten (e-mail) heb je contact met een hulpverlener. Dit is altijd in combinatie met persoonlijk contact.
 • Gokkenondercontrole.nl & Pokerondercontrole.nl
  De behandeling vindt volledig online plaats, ook het contact met een hulpverlener. Of je hebt persoonlijke gesprekken op locatie met een hulpverlener en volgt online modules achter je computer.
 • Gokhulp-TOPtraining
  Dit betreft een onderzoeksbehandeling die bestaat  uit een combinatie van chat-based cognitieve gedragstherapie en motivierende gespreksvoering (gegeven door professionele therapeuten) en de online Training Onderbewuste Processen (TOP). De behandeling is geheel gratis, anoniem en online. 
 • Kentra24 behandelt verslaving bij jeugd: 12 t/m 24 jaar via e-mail. Ook gesprekken zijn mogelijk bij Kentra24. Telefoon: 0413 48 58 58
Vergroot lettertype
Scroll naar top