single.php
. . . hulp Contact met anderen

 

Contact met anderen

Contact met anderen wordt meestal georganiseerd en uitgevoerd door ervaringsdeskundigen: mensen die zelf verslaafd zijn (geweest). Vaak worden er bijeenkomsten georganiseerd, maar soms kan ondersteuning ook via internet of telefoon plaatsvinden. Veel mensen vinden het fijn om met lotgenoten te praten. Op veel plaatsen in Nederland zijn groepsbijeenkomsten van anonieme gokkers. Er zijn ook groepen voor familie en vrienden van gokverslaafden. Praat je liever anoniem en vanuit huis met lotgenoten? Dat kan op een forum op internet.

 • AGOG – Stichting Anoniem Gokkers Omgeving Gokkers
  Stichting Anonieme Gokkers Omgeving Gokkers (AGOG) is een landelijke zelfhulporganisatie met veel plaatselijke afdelingen in ruim 20 regio’s. De AGOG organiseert anonieme zelfhulpbijeenkomsten voor mensen die zelf gokproblemen hebben, maar ook voor de omgeving (partner, ouder, broer of zus, familie of vriend) van gokkers.
  Telefoon: 0900-217 77 21 (0,10 per minuut)
  E-mail: [email protected]
 • Buitenveldert Werkgroepen / Stichting Zelfhelp Nederland
  Voor mensen die afhankelijk zijn van alcohol, drugs, gokken, nicotine, medicijnen en vergelijkbare leefgewoontes van dwangmatig gedrag.
  Telefoon: 24 uur bereikbaar : 0800-020 05 96 (gratis)
  E-mail: [email protected]
 • NA Anonieme Verslaafden
  Verslaafden – voor iedere verslaafde die de wens heeft vandaag niet te gebruiken ongeacht, leeftijd, ras, seksuele geaardheid, achtergrond, religie of geen religie.
  Telefoon: 020-662 63 07
  E-mail: [email protected]
 • Stay Clean groepen
  Mensen die los willen komen van hun verslaving. Stay Clean heeft een christelijke grondslag. Mensen die niet gelovig zijn, zijn welkom in de groepen zolang hij/zij de identiteit van de groep respecteert.
  Telefoon: 030- 634 31 51
  Email: [email protected]
 • Gamblers Anonymous (GA) Nederland 
  De GA staat in de eerste plaats open voor iedereen die het oprechte verlangen heeft om te stoppen met gokken. Anders gezegd, voor iedereen voor wie gokken hem/haar machteloos maakt en de wens heeft hiermee te stoppen.
  Telefoon: 06 – 434 11 985
  E-mail: [email protected]
 • Zelfhulpgroepen Intact
  De zelfhulpgroepen van InTact staan open voor door verslaving getroffen mensen en hun naasten. Voor de verslaafde deelnemers is het een voorwaarde dat ze het doel hebben te stoppen met het gebruik van middelen. InTact staat open voor iedereen, ongeacht afkomst, huidskleur, geloof, sekse of culturele achtergrond. Respect voor de ander in woord en gedrag is het centrale uitgangspunt voor al het werk binnen InTact en dat geldt zeker voor het groepswerk.
  Telefoon: 0570-500 132
  Email: [email protected]
Vergroot lettertype
Scroll naar top