page.php
. . . Hergebruik teksten

Hergebruik teksten

Deze website zal dienen als brondocument dat ter beschikking wordt gesteld aan alle partijen die (een deel van) de informatie willen gebruiken en overnemen op hun eigen websites. Mits voorzien van bronvermelding.
Bron: www.gokkeninfo.nl.

Dit geldt voor zowel kansspelaanbieders, als instellingen voor verslavingszorg en andere belanghebbenden. Het wordt aanbevolen dat de kansspelaanbieders gebruik maken van dit basisinformatiepakket zodat spelers op uniforme wijze betrouwbare informatie over gokken krijgen, onafhankelijk van bij welke kansspelaanbieder wordt gespeeld.

De informatie kan door kansspelaanbieders worden aangeboden waardoor de juiste informatie op het juiste moment bij de speler terecht komt. Hiervoor zijn ook een drietal infographics ontwikkeld die op deze website terug te vinden zijn.

Teksten zijn ook in te lezen op uw eigen website via een API. Wij nodigen kansspelaanbieders, instellingen voor verslavingszorg, schuldhulpverleners en andere partijen die betrokken zijn bij (de preventie van) kansspelverslaving uit om van deze gratis mogelijkheid gebruik te maken. Bent u geïnteresseerd in deze optie, kunt u hier de instructies (voor uw webbouwer) downloaden.

Bij gebruikmaking van de webteksten (als dan niet via de API) is het zonder uitdrukkelijke toestemming niet toegestaan om de namen van VKN (Resultaten Scoren) en/of het Trimbos-instituut te gebruiken als bron en/of als samenwerkingspartner en/of op andere wijze de indruk te wekken dat VKN (Resultaten Scoren) en/of het Trimbos-instituut de content op uw website onderschrijft.

Vergroot lettertype
Scroll naar top